نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • آذرپژوه، الهام شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

پ

  • پیش بین، منصوره مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]

خ

  • خداشناس، علیرضا تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ذ

  • ذبیحی، حمیدرضا مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]

ر

  • رحیمی، حسن کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
  • رحیمی، حسن راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • رحیمی، حسن ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]

ش

  • شاملی، سمیرا وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • شرایعی، پروین نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • شرایعی، پروین شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
  • شرایعی، پروین تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]

ص

  • صفری، محمود مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]

ظ

  • ظریف نشاط، سعید مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]

ع

  • عین افشار، سودابه تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • عین افشار، سودابه تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]

ک

  • کمالی، هاشم راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]